Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 10-18 hod / So 10-16 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
05.05.2021
Nepromokavý batoh KAPPA WA408S
KAPPA stále inovuje a vyvíjí zavazadla na motorku. Batoh WA408 je toho dokonalým příkladem. Nečekejte však nic zbytečně překombinovaného a složitého. ... číst celé
20.01.2021
IXON IT Series inteligentní vyhřívané rukavice
Ne každý má vyhřívané hefty. A obráceně někoho přitahují severské destinace nebo používá motorku, dokud není náledí. Ti všichni vědí, že promrzlé ruce... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
04.05.2021 Přilby
Jsme specialisté na přilby SHARK
Co znamená, že jsme SPECIALISTÉ na přilby SHARK? A čím vynikají francouzské přilby SHARK na trhu? číst celé
03.05.2021 Airbagy
Airbag na motorku
Jak moc vás airbag na motorku ochrání? Který zvolit? Srozumitelně, bez marketingových superlativů. číst celé
Jak vyčistit koženou kombinézu?
Čištění a údržba kožené kombinézy, bundy a kožených kalhot. Návod jak se starat a pečovat o moto oblečení. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

U-COM INTERPHONE EXTRA levně

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jsme specialisté na přilby SHARK
04.05.2021 Přilby
Jsme specialisté na přilby SHARK
Co znamená, že jsme SPECIALISTÉ na přilby SHARK? A čím vynikají francouzské přilby SHARK na trhu? číst celé
Airbag na motorku
03.05.2021 Airbagy
Airbag na motorku
Jak moc vás airbag na motorku ochrání? Který zvolit? Srozumitelně, bez marketingových superlativů. číst celé
Jak vyčistit koženou kombinézu?
Jak vyčistit koženou kombinézu?
Čištění a údržba kožené kombinézy, bundy a kožených kalhot. Návod jak se starat a pečovat o moto oblečení. číst celé
SIDI ADVENTURE 2 GORE
SIDI ADVENTURE 2 GORE
Čím jsou tyto boty tak vyhlášené? Jsou jen pro dobrodruhy? Nebo se hodí skoro na každou motorku? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

motocentrum VRBOVKA
budova B, 2. patro = úplně nahoře
Vrbova 1427/19, 1470 00  Praha 4-Braník
Po-Pá 10-18 / So 10-16

Kontakty
Zákaznická podpora extramoto.cz
Zákaznická podpora extramoto.cz
(Po-Pá 10-18 hod / So 10-16 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz