VÝPRODEJ skladových zásob PŘEKLÁPĚCÍCH PŘILEB | více info o cenách telefonicky 261 218 993 nebo v prodejně (ceny v eshopu tento VÝPRODEJ NEZOBRAZUJÍ)
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 10-18 hod / So 10-16 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.07.2022
IXON RAGNAR - móóóc dobré ADVENTURE oblečení za fantastickou cenu
Zní to jako reklamní klišé a obvykle jsou to všechno reklamní klišé. Ale někdy můžete narazit na výjimku potvrzující pravidlo... IXON RAGNAR můžete sm... číst celé
01.12.2021
RS - nejnovější SPARTAN s nejnovější homologací E 22-06
Přilba SHARK SPARTAN RS pomalu ale jistě přichází... VÝJIMEČNÁ ÚROVEŇ BEZPEČNOSTI:Splňuje nejnovější homologaci E 22-06.Kombinace kompozitní (carbo... číst celé
10.07.2021
Nové Interkomy INTERPHONE U-COM
INTERPHONE U-COM16, U-COM4 a U-COM2 jsou nové interkomy na motorku od známého a velmi rozšířeného výrobce.Vyznačují se především: dle modelu možnos... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.07.2022 Přilby
Jsme specialisté na přilby SHARK
Co znamená, že jsme SPECIALISTÉ na přilby SHARK? A čím vynikají francouzské přilby SHARK na trhu? číst celé
Jak vyčistit koženou kombinézu?
Čištění a údržba kožené kombinézy, bundy a kožených kalhot. Návod jak se starat a pečovat o moto oblečení. číst celé
SIDI ADVENTURE 2 GORE
Čím jsou tyto boty tak vyhlášené? Jsou jen pro dobrodruhy? Nebo se hodí skoro na každou motorku? číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

U-COM INTERPHONE EXTRA levně

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu extramoto.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu extramoto.cz
  1. Společnost katomi sports s.r.o., se sídlem Vrbova 1427/19, 14700  Praha 4 - Braník, IČ 06161855, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 277286 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo

  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení (např. připomenutí nedokončené objednávky, tzv. "Opuštěný košík"), tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programů Ověřeno zákazníky a Zboží.cz, do nichž je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programů Ověřeno zákazníky resp. Zboží.cz provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterými jsou provozovatelé portálů Heureka.cz a Zboží.cz; těm pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programů Ověřeno zákazníky a Zboží.cz můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno společností katomi sports s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Poskytovatel služby Smartsupp.com, provozované společností Smartsupp.com, s.r.o., sídlem Šumavská 31, 602 00, Brno
    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@extramoto.cz

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://www.extramoto.cz, pracuje na této webové stránce se soubory cookies.

    Co jsou to cookies?

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Umožňují tak například přizpůsobit stránky pro ideální zákaznický zážitek, zobrazit určitý obsah šitý právě Vám na míru, analyzovat návštěvnost webových stránek apod.

    Sběr cookies je považováno za zpracování osobních údajů.

    Jaké typy cookies používáme?

    Technické cookies

    Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webové stránky a všech funkcí, které nabízí a nemohou být vypnuty bez zablokování funkcí stránky. Jsou odpovědné mj. za uchovávání produktů v košíku, přihlášení k zákaznickému účtu, fungování filtrů, nákupní proces nebo ukládání nastavení soukromí. Z tohoto důvodu technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány nebo aktivovány a jsou aktivní vždy.

    Analytické cookies

    Analytické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Data získaná pomocí těchto cookies zpracováváme anonymně a souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu. Díky těmto cookies můžeme optimalizovat výkon a funkčnost našich stránek.

    Preferenční cookies

    Preferenční cookies umožňují, aby si webová stránka zapamatovala informace, které mění, jak se webová stránka chová nebo jak vypadá. Je to například Vámi preferovaný jazyk, měna, oblíbené nebo naposledy prohlížené produkty apod. Díky těmto cookies Vám můžeme doporučit na webu produkty a nabídky, které budou pro Vás co nejzajímavější. 

    Marketingové cookies

    Marketingové cookies používáme my nebo naši partneři, abychom Vám dokázali zobrazit co nejrelevantnější obsah nebo reklamy jak na našich stránkách, tak na stránkách třetích subjektů. To je možné díky vytváření tzv. pseudonymizovaného profilu dle Vašich zájmů. Ale nebojte, tímto profilováním zpravidla není možná bezprostřední identifikace Vaší osoby, protože jsou používány pouze pseudonymizované údaje. Pokud nevyjádříte souhlas s těmito cookies, neuvidíte v reklamních sděleních obsah ušitý na míru Vašim zájmům.

    Jak povolit / zakázat využití cookies?

    Povolit jednotlivé skupiny cookies je možné prostřednictvím cookies lišty na našem webu, která se vám objeví při prvním příchodu a dalších vhodných situacích.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies zakázáno, nemůžeme ale zaručit dokonalý, či dokonce funkční chod webových stránek.

    Další zpracovatelé cookies

    Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:

    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Google Ads, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5 – Smíchov
    • Poskytovatelem služby Hotjar, provozované společností Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Europe

  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jsme specialisté na přilby SHARK
22.07.2022 Přilby
Jsme specialisté na přilby SHARK
Co znamená, že jsme SPECIALISTÉ na přilby SHARK? A čím vynikají francouzské přilby SHARK na trhu? číst celé
Jak vyčistit koženou kombinézu?
Jak vyčistit koženou kombinézu?
Čištění a údržba kožené kombinézy, bundy a kožených kalhot. Návod jak se starat a pečovat o moto oblečení. číst celé
SIDI ADVENTURE 2 GORE
SIDI ADVENTURE 2 GORE
Čím jsou tyto boty tak vyhlášené? Jsou jen pro dobrodruhy? Nebo se hodí skoro na každou motorku? číst celé
Airbag na motorku
25.09.2021 Airbagy
Airbag na motorku
Jak moc vás airbag na motorku ochrání? Který zvolit? Srozumitelně, bez marketingových superlativů. číst celé
Kde nás najdete

motocentrum VRBOVKA
budova B, 2. patro = úplně nahoře
Vrbova 1427/19, 1470 00  Praha 4-Braník
Po-Pá 10-18 / So 10-16

Kontakty
Zákaznická podpora extramoto.cz
Zákaznická podpora extramoto.cz
(Po-Pá 10-18 hod / So 10-16 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz