VÝPRODEJ skladových zásob PŘEKLÁPĚCÍCH PŘILEB | více info o cenách telefonicky 261 218 993 nebo v prodejně (ceny v eshopu tento VÝPRODEJ NEZOBRAZUJÍ)
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 10-18 hod / So 10-16 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.07.2022
IXON RAGNAR - móóóc dobré ADVENTURE oblečení za fantastickou cenu
Zní to jako reklamní klišé a obvykle jsou to všechno reklamní klišé. Ale někdy můžete narazit na výjimku potvrzující pravidlo... IXON RAGNAR můžete sm... číst celé
01.12.2021
RS - nejnovější SPARTAN s nejnovější homologací E 22-06
Přilba SHARK SPARTAN RS pomalu ale jistě přichází... VÝJIMEČNÁ ÚROVEŇ BEZPEČNOSTI:Splňuje nejnovější homologaci E 22-06.Kombinace kompozitní (carbo... číst celé
10.07.2021
Nové Interkomy INTERPHONE U-COM
INTERPHONE U-COM16, U-COM4 a U-COM2 jsou nové interkomy na motorku od známého a velmi rozšířeného výrobce.Vyznačují se především: dle modelu možnos... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.07.2022 Přilby
Jsme specialisté na přilby SHARK
Co znamená, že jsme SPECIALISTÉ na přilby SHARK? A čím vynikají francouzské přilby SHARK na trhu? číst celé
Jak vyčistit koženou kombinézu?
Čištění a údržba kožené kombinézy, bundy a kožených kalhot. Návod jak se starat a pečovat o moto oblečení. číst celé
SIDI ADVENTURE 2 GORE
Čím jsou tyto boty tak vyhlášené? Jsou jen pro dobrodruhy? Nebo se hodí skoro na každou motorku? číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

U-COM INTERPHONE EXTRA levně

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jsme specialisté na přilby SHARK
22.07.2022 Přilby
Jsme specialisté na přilby SHARK
Co znamená, že jsme SPECIALISTÉ na přilby SHARK? A čím vynikají francouzské přilby SHARK na trhu? číst celé
Jak vyčistit koženou kombinézu?
Jak vyčistit koženou kombinézu?
Čištění a údržba kožené kombinézy, bundy a kožených kalhot. Návod jak se starat a pečovat o moto oblečení. číst celé
SIDI ADVENTURE 2 GORE
SIDI ADVENTURE 2 GORE
Čím jsou tyto boty tak vyhlášené? Jsou jen pro dobrodruhy? Nebo se hodí skoro na každou motorku? číst celé
Airbag na motorku
25.09.2021 Airbagy
Airbag na motorku
Jak moc vás airbag na motorku ochrání? Který zvolit? Srozumitelně, bez marketingových superlativů. číst celé
Kde nás najdete

motocentrum VRBOVKA
budova B, 2. patro = úplně nahoře
Vrbova 1427/19, 1470 00  Praha 4-Braník
Po-Pá 10-18 / So 10-16

Kontakty
Zákaznická podpora extramoto.cz
Zákaznická podpora extramoto.cz
(Po-Pá 10-18 hod / So 10-16 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz